HEALTHY AIR, HAPPY PEOPLE

Tegenwoordig zijn woningen, kantoren en scholen veelal goed geïsoleerd. Dat is aan de ene kant gunstig voor de energierekening. Aan de andere kant ongezond als het gaat om schone lucht. Er blijven namelijk veel afvalstoffen hangen die niet weg kunnen. Stoffen die je niet ziet maar die ongemerkt een aanslag plegen op je lichaam. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat Ogreen Clean Machines deze stoffen effectief te lijf gaan! Onze gezonde planten zuiveren de lucht die wordt ingeademd waardoor prestaties verbeteren en gezondheidsklachten verminderen.

Op kantoor

Wil jij ook maatregelen nemen om de luchtvervuiling binnen tegen te gaan en een vitaler werkklimaat creëren? Planten verhogen de productiviteit en voegen ook nog eens gezelligheid toe. Win-Win dus!

Als relatiegeschenk

Speel in op de groene vitale trend en geef je medewerkers of relaties een Ogreen Clean Machine cadeau. Zo breng je de natuur bij ze naar binnen en geef je een opvallend en uniek cadeau.

Dealer worden?

Ook een passie voor groene concepten en duurzame producten? En heb je een conceptstore, lifestyle winkel, kapsalon of bijvoorbeeld lunchroom waar je Ogreen planten wilt verkopen?

Wil je meer weten of een voorstel op maat ontvangen? Neem dan contact met ons op via mail@ogreen.eu of bel naar +31(0)174-671414, zodat wij je meer kunnen vertellen!