In welke landen bezorgt Ogreen?
Ogreen bezorgt op dit moment alleen in Nederland en België.

Wat zijn de bezorgkosten?
Binnen Nederland is de verzending gratis vanaf € 25,00. Bij een bestelling onder € 25,00 betaal je € 6,95 verzendkosten. Binnen België is de verzending gratis vanaf € 30,00. Bij een bestelling onder € 30,00 betaal je € 8,50 verzendkosten.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?
Bestellingen kunnen worden betaald via: iDEAL, Creditcard (Maestro, Mastercard & VISA) of Bancontact.

Hoe verzenden jullie de plant(en)?
De Ogreen planten worden bezorgd in een van de speciaal voor Ogreen ontwikkelde verzenddozen. De doos is zo ontwikkeld dat de planten niet kunnen verschuiven en dus niet beschadigd raken.

Wie levert mijn bestelling?
De pakketten worden geleverd door PostNL of Packs.

Word ik geïnformeerd over de levering?
Zodra de bestelling verzonden is, ontvang je per e-mail een verzendbevestiging. Hierin staat een link naar de website van PostNL of Packs, zodat je je pakket kunt volgen.

Wanneer wordt mijn plant bezorgd?
Houd rekening met een levertijd van 2-3 werkdagen. Het kan voorkomen dat door onvoorziene omstandigheden bij onze vervoerder de planten een dag later worden bezorgd. Dit is voor de planten geen probleem, aangezien ze goed verpakt worden. Mocht je toch problemen ondervinden met de bezorging, laat dit dan binnen 3 dagen aan ons weten per mail (mail@ogreen.eu). Tijdens feestdagen zullen er afwijkende leverdata gelden, dit zal altijd duidelijk gecommuniceerd worden op de bevestiging.

Kan mijn bestelling worden geleverd op een ander adres?
Geen probleem! Aflevering op een ander adres is mogelijk. Geef bij het plaatsen van de bestelling de volledige adresgegevens van het afleveradres aan ons door.

Wat gebeurt er als ik niet aanwezig ben wanneer het pakket wordt geleverd?
Indien je niet thuis bent op het moment van leveren, wordt het pakket:

• Bij de buren afgeleverd. Je vindt hiervoor een afleverbewijs in de brievenbus.
• Retour genomen en op een later tijdstip opnieuw aangeboden. Ook hiervoor ontvang je bericht in de brievenbus. Als de bezorgservice het pakket na 2 afleverpogingen niet bij je heeft kunnen bezorgen, dien je het pakket zelf af te halen bij het aangegeven adres. Je ontvangt hier melding van in je brievenbus. Neem dit bericht als afhaalbewijs mee.

Staat het antwoord op je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via mail@ogreen.eu of bel naar +31 (0)174-671414, zodat wij je meer kunnen vertellen!