Let nature take care of your relationships

Op zoek naar een écht origineel en duurzaam cadeau als dank voor een fijne samenwerking met relaties, een groene boost voor alle thuiswerkers of een verjaardagscadeau of kerstpakket voor je medewerkers? Verras ze met een Ogreen Clean Machine!

Ze heten ‘Clean Machines’ omdat ze dat ook echt zijn. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat onze planten kampioenen zijn in het zuiveren van lucht. In een ruimte waarin de lucht schoner is, voelen mensen zich prettiger, zijn creatiever en presteren beter. Planten helpen je dus om een vitaler leven te leiden. Met Ogreen breng je de natuur naar binnen en geef je het interieur van je relaties een trendy boost.

Persoonlijk kaartje

Een grappige quote of een lieve boodschap toevoegen? Dat kan! Een kaartje met jouw logo en bijvoorbeeld een bedankwoord voor alle inzet, een felicitatie voor verjaardagen of een groen steuntje in de rug voor iedereen die dat nodig heeft. Die binden we vervolgens vast aan de plant et voilà!

Gepersonaliseerde pot

Hoe leuk is het om een pot met jouw logo in woonkamers te hebben staan? Zo vergeet niemand van wie ze hun nieuwe groene huisgenoot hebben gekregen. De pot is gemaakt van gerecycled materiaal en past dus helemaal bij onze groene filosofie. Goed voor de plant, goed voor onze planeet.

Giftbox met Plant Fuel

Wil je de planten zelf aan iedereen geven of wil je liever dat ze bij iedereen thuis worden bezorgd? In onze giftbox worden de planten veilig verzonden en is het een echt cadeautje om uit te pakken. Maak het compleet met 100% biologische plantenvoeding om de plant sterk en gezond te houden.

Wij waren meteen overtuigd dat een Ogreen plant het ideale geschenk was voor onze klanten, het sluit volledig aan bij onze waarden. Ook onze klanten zijn heel erg tevreden en we kregen heel wat enthousiaste reacties. Vlot en persoonlijk contact, snelle levering, kwaliteitsplanten en met oog op duurzaamheid. Kortom, een aanrader!

Wij hebben al verschillende keren bij Ogreen besteld. De plantjes zijn een heel geschikt relatiegeschenk voor onze klanten. De reacties waren erg positief! Ook de samenwerking met Ogreen is altijd goed, ze zijn erg flexibel en denken graag met je mee.

Ogreen maakte de make-over van ons kantoor compleet met planten die zorgen voor een frisse, zuurstofrijke kantooromgeving! Je merkt het meteen als je ‘s ochtends binnenkomt.

Luna.nl

Ook als het gaat om duurzaamheid hebben we groene vingers. We werken uitsluitend samen met kwekers die zo milieuvriendelijk mogelijk kweken. Voor onze verpakkingen wordt zoveel mogelijk milieuvriendelijk materiaal gebruikt. Het karton is afkomstig van 100% duurzaam recyclebaar materiaal met FSC-keurmerk; voor elke gekapte boom wordt er ook weer een geplant.

Wil je meer informatie over Ogreen als relatiegeschenk? Bekijk hier de mogelijkheden en mail naar mail@ogreen.eu of bel +31(0)174-671414.