LAAT ONZE CLEAN MACHINES VOOR JE WERKEN!

Om een Clean Machine te worden moet je wel wat in huis hebben! Er zijn namelijk heel veel groene kamerplanten waarvan geclaimd wordt dat ze luchtzuiverend zijn, maar die niet door onze tests komen omdat ze veel te laag scoren op hun luchtzuiverende werking. Daarom mogen alleen plantensoorten die in wetenschappelijke tests meer dan 7 m2 aankunnen en bovengemiddeld scoren op hun luchtzuiverende eigenschappen in ons Clean Machine assortiment! Zo worden het echte luchtzuiveringsinstallaties die je leefomgeving verbeteren. Je kunt er dus altijd op vertrouwen dat het door ons geselecteerde gezelschap écht voor je werkt.

Mooie luchtzuiveringsinstallaties in een potje

Wist je dat de lucht binnen wel 5 tot 10 keer slechter is dan buiten? Chemische uitstoot binnen komt veel voor, gewoon uit alledaagse producten zoals bouwmaterialen, schoonmaakmiddelen, wegwerpmaterialen en printers. Ogreen Clean Machines nemen chemische stoffen die in de binnenlucht zweven op. Bekende ongezonde vluchtige stoffen zijn: formaldehyde, benzeen, tolueen, aceton, ammonia en verschillende soorten alcohol. Daarnaast nemen de planten overdag CO2 uit de lucht op wat ze bij daglicht transformeren naar zuurstof. Fijnstof komt terecht op de bladeren waarmee ze de concentratie in de lucht verkleinen. Met onze Ogreen Clean Machines tref je dus snel en goedkoop maatregelen om de luchtvervuiling in je huis tegen te gaan. Groene luchtzuiveraars die voor je werken en er ook nog eens mooi uitzien!

luchtzuiverings-
installaties in een potje

Wist je dat de lucht binnen wel 5 tot 10 keer slechter is dan buiten? Chemische uitstoot binnen komt veel voor, gewoon uit alledaagse producten zoals bouwmaterialen, schoonmaakmiddelen, wegwerpmaterialen en printers. Ogreen Clean Machines nemen chemische stoffen die in de binnenlucht zweven op. Groene luchtzuiveraars die voor je werken en er ook nog eens mooi uitzien!

Benieuwd hoe het wetenschappelijk onderzoek naar onze planten in zijn werking gaat? Bekijk dan het filmpje hier onder van het TV programma Groen Licht, waarin onze Ogreen Champ (Latijnse naam: Clusia Princess) de hoofdrol speelt.