CLEAN

Ogreen Clean Machines zijn luchtzuiverende planten die vluchtige stoffen uit de lucht verwijderen. De bladeren nemen deze stoffen op, waardoor de luchtkwaliteit binnenshuis verbetert. Groene luchtzuiveraars dus, die er ook nog eens mooi uitzien!

Vital

Schone lucht is een belangrijk onderdeel van een gezonde lifestyle. Met onze luchtzuiverende planten creëer je met gemak een schone en vitale leefomgeving, waardoor je productiever en creatiever bent en je jezelf prettiger voelt.

Green

Groen is voor ons meer dan alleen de kleur van onze planten. De Ogreen Clean Machines worden milieuvriendelijk gekweekt, met MPS-A als minimale standaard. Ook zijn de verpakkingen duurzaam en milieuvriendelijk, en voorzien van het FSC-keurmerk.

SCIENCE

Hoe creëer je een gezonde lifestyle? Vaak heeft de natuur de beste oplossingen. Met de ‘NASA Clean Air Study’ als voorbeeld zijn we samen met onze wetenschappelijke partner Fytagoras een groot aantal planten gaan testen in een laboratorium op hun gezonde werking. Alleen planten die meer dan 7m2 aan lucht zuiveren mogen zichzelf Ogreen Clean Machine noemen.

Ogreen als relatiegeschenk?
Bekijk de mogelijkheden!

Ogreen als relatiegeschenk?
Bekijk de mogelijkheden!