Kan ik veilig betalen bij Ogreen?
Ogreen werkt met de payment provider Mollie. Dit betalingssysteem is beveiligd en wordt door een groot aantal bedrijven op internet gebruikt. Op het moment dat je een bestelling plaatst en je alle gegevens in hebt gevuld heb je meerdere keuzes van betalen.

Op welke manieren kan ik betalen?
Bestellingen kunnen worden betaald met iDEAL, Creditcard (Maestro, Mastercard & VISA) of Bancontact.

Wat is de MasterCard SecureCode?
Ook bij online betalingen staat veiligheid voorop, daarom is er de MasterCard® SecureCode™. Dit is je eigen wachtwoord of code, waardoor alleen jij online kunt betalen met je MasterCard. Afhankelijk van je bank maak je zelf een wachtwoord aan of krijg je een code via de eigen identificatiemethode van de bank. Tijdens het normale afrekenproces zal je vervolgens worden gevraagd je SecureCode in te voeren. Elke keer dat je je MasterCard SecureCode gebruikt, wordt deze eerst bij MasterCard of bij de bank gecontroleerd, zonder tussenkomst van de webwinkel. De uiteindelijke aankoop kan alleen doorgaan als je ingevoerde SecureCode juist is. Zo betaal je veilig online.

Heb je problemen met betalen?
Ogreen werkt met de externe payment provider Mollie. Dit betalingssysteem is beveiligd en wordt door een groot aantal bedrijven op internet gebruikt. Wanneer hier problemen of storingen ontstaan kun je direct contact met ons opnemen (mail@ogreen.eu). Mocht er onverhoopt door een storing onterecht een bedrag (dubbel) van je rekening zijn afgeschreven, dan zorgt Ogreen voor de verwerking van de terugstorting.

Staat het antwoord op je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via mail@ogreen.eu of bel naar +31 (0)174-671414, zodat wij je meer kunnen vertellen!