Voor bedrijven

Ogreen plants will help to enjoy a vital life!

Ogreen op het werk
Tegenwoordig zijn woningen, kantoren en scholen veelal goed geïsoleerd. Dat is aan de ene kant gunstig voor de energierekening. Aan de andere kant ongezond als het gaat om schone lucht. Er blijven namelijk veel afvalstoffen hangen die niet weg kunnen. Stoffen die je niet ziet maar die ongemerkt een aanslag plegen op je lichaam. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat Ogreen Clean Machines deze stoffen effectief te lijf gaan! Onze gezonde planten zuiveren de lucht die wordt ingeademd waardoor prestaties verbeteren en gezondheidsklachten verminderen.

Wil jij ook snel en goedkoop maatregelen nemen om de luchtvervuiling binnen tegen te gaan en een vitaler werkklimaat creëren, neem dan contact met ons op, zodat wij je meer kunnen vertellen en een voorstel op maat kunnen maken.

Ogreen als relatiegeschenk
Speel in op de groene vitale trend en geef je medewerkers of relaties een Ogreen Clean Machine cadeau. Ze heten ‘Clean Machines’ omdat ze dat ook echt zijn. Ze maken de leef- of werkomgeving schoner en beter zodat mensen zich prettiger voelen, meer creativiteit tonen én beter presteren. Daarnaast mogen deze gezonde zuiveraars zeker gezien worden! Met Ogreen planten breng je de natuur naar binnen en geef je een opvallend en uniek gezond cadeau.

Ogreen dealer worden?
Neem dan hier contact met ons op. 

Being green is what we mean!

Wil je meer weten of een voorstel ontvangen? Neem contact met ons Ogreen Team op via mail@ogreen.eu of bel naar 06-10037648.