Clean

Laat onze Clean Machines voor je werken!Clean

Om een Clean Machine te worden moet je wel wat in huis hebben! Er zijn namelijk heel veel groene kamerplanten waarvan geclaimd wordt dat ze luchtzuiverend zijn, maar die niet door onze tests komen omdat ze veel te laag scoren op hun luchtzuiverende werking. Daarom mogen alleen plantensoorten die in wetenschappelijke tests meer dan 10 m2 aankunnen en bovengemiddeld scoren op hun luchtzuiverende eigenschappen in ons assortiment! Tijdens ons Ogreen kweekproces zorgen we er bij de groei van al onze gezonde kamerplanten ook nog eens voor dat die eigenschappen maximaal de ruimte krijgen om te ontwikkelen. Zo worden het echte luchtzuiveringsinstallaties die je leefomgeving verbeteren. Je kunt er dus altijd op vertrouwen dat het door ons geselecteerde gezelschap écht voor je werkt. We stellen ze hier graag aan je voor.

Mooie luchtzuiveringsinstallaties in een potje

Wist je dat chemische uitstoot binnenshuis veel voorkomt? Gewoon vanuit alledaagse producten zoals bouwmaterialen, schoonmaakmiddelen, wegwerpmaterialen en printers. Er zweeft ook veel fijnstof (microscopisch kleine deeltjes) in een gemiddelde Nederlandse woning, op kantoor of op school. De Ogreen Clean Machines nemen alle chemische stoffen die in de binnenlucht zweven op. Bekende ongezonde vluchtige stoffen zijn: formaldehyde, benzeen, tolueen, aceton, ammonia en verschillende soorten alcohol. Daarnaast nemen de planten overdag CO2 uit de lucht op wat ze bij daglicht transformeren naar zuurstof. Fijnstof komt terecht op de bladeren waarmee ze de concentratie in de lucht verkleinen. Met onze Ogreen Clean Machines tref je dus snel en goedkoop maatregelen om de luchtvervuiling in je huis tegen te gaan. Groene luchtzuiveraars die voor je werken en er ook nog eens mooi uitzien!

Benieuwd hoe het wetenschappelijk onderzoek naar onze planten in zijn werking gaat? Bekijk dan dit filmpje van het TV programma Groen Licht, waarin onze Ogreen Champ (Latijnse naam: Clusia Princess) de hoofdrol speelt.

 

Ogreen

Chemische uitstoot komt binnen veel voor, gewoon vanuit alledaagse producten zoals bouwmaterialen, schoonmaakmiddelen, verzorgingsproducten en bijvoorbeeld printers.

Shop Clean Machines