Ogreen 
FROM ASIA WITH LOVE

Een pijl, een Afrikaans masker of een rog: de Alocasia plant heeft veel bijzondere vormen, en doet ons een beetje denken aan verre, exotische reizen en ongetemde natuur. In thuisland Borneo kan de plant in het wild wel vier meter lang worden, en wordt hij ook gegeten. Onze Mood Machines zullen niet op je bord verschijnen; deze Alocasia’s zijn er alleen om je een mentale energie een boost te geven! Van hun grote, felgroene bladeren en gekke vormen wordt iedereen vrolijk.

Shop Alocasia 

Clean Machines

Ogreen Clean Machines

Ogreen Clean Machines zijn luchtzuiverende planten die chemische stoffen uit de lucht halen. Afvalstoffen afkomstig van alledaagse producten zoals schoonmaakmiddelen, make-up en meubels worden door de planten opgenomen, waardoor je binnen no time weer schone lucht in huis hebt. Al onze Clean Machines zijn wetenschappelijk onderzocht en zorgen voor minstens 10m2 aan schone lucht.   

Shop Clean Machines

The ogreen story

Let nature take care of you

Wist je dat planten een positieve invloed hebben op productiviteit en creativiteit? Ook verbeteren ze de concentratie, zorgen ze voor minder stress en zuiveren ze de lucht. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar honderden wetenschappelijke studies hebben bewezen dat het toch echt zo is. Met Ogreen haal je binnen no time de kracht van de natuur in huis.

The Ogreen Story

The ogreen story

Ogreen Mood Machines

Wist je dat je zelfs van een foto van een plant al blij kan worden? Moet je nagaan wat een kamer vol Mood Machines teweeg kan brengen! Omringd door deze mooie planten heb je meer energie, minder stress, en ga je fluitend door het leven. 

Forget therapy, just get a plant!


Shop Mood Machines
THE PRETTIEST GIRL IN PLANT CLASS


Calatheas- wat zijn ze toch mooi! Echt een staaltje natuurkunst. Maar naast hun goede looks hebben calatheas ook vrij specifieke wensen als het op verzorging aankomt. Deze tropische beauties houden van vochtige grond (nooit te nat!) een schaduwrijke plek, en zijn gek op de plantenspuit. Een gelukkige calathea beloont je met de meest prachtige bladeren!

Shop Mood Machines 

Ogreen 
 

shipping

Bestellingen worden binnen
2 à 3 werkdagen bezorgd

delivery

Gratis verzending
vanaf € 30,00

grower

Al onze planten komen
vers van de kweker

 


 

Producten