1) Toepasselijkheid
1.1 Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.
1.2 Op deze voorwaarden is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.
1.3 Door het doen van een bestelling op onze webshop aanvaard je onze voorwaarden.
1.4 Op vrijwel alle artikelen van Ogreen rust auteursrechtelijke bescherming. Gehele of gedeeltelijke overname van digitaal beeldmateriaal is niet toegestaan, behoudens schriftelijke toestemming vooraf door Noviflora Holland BV.
1.5 Onze klantenservice is te bereiken per e-mail: mail@ogreen.eu.

2) Overeenkomst
2.1 Voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, wordt de tekst van deze algemene voorwaarden aan de consument beschikbaar gesteld. Indien dit redelijkerwijs niet mogelijk is, zal voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, worden aangegeven dat de algemene voorwaarden bij de ondernemer zijn in te zien en zij op verzoek van de consument zo spoedig mogelijk kosteloos worden toegezonden.
2.2 Indien de overeenkomst op afstand elektronisch wordt gesloten, de tekst van deze algemene voorwaarden langs elektronisch weg aan de consument ter beschikking wordt gesteld op zodanige wijze dat deze door de consument op een eenvoudige manier kan worden opgeslagen op een duurzame gegevensdrager. Indien dit redelijkerwijs niet mogelijk is, zal voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, worden aangegeven waar van de algemene voorwaarden langs de elektronische weg kan worden kennisgenomen en dat zij op verzoek van de consument langs elektronische weg of op andere wijze kosteloos zullen worden toegezonden.

3) Prijzen artikelen / verzendkosten
3.1 De vermelde prijzen gelden per stuk in Euro.
3.2 De vermelde prijzen gelden incl. BTW.
3.3 De verzendkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen.
3.4 De BTW percentages verschillen per productgroep: planten 9% in Nederland, planten 6% in België, overige producten 21%. (Wettelijke BTW wijzigingen voorbehouden)
3.5 Ogreen behoudt zich het recht voor prijzen te wijzigen op de site op elk gewenst moment. Geplaatste bestellingen worden altijd tegen de prijs geleverd conform de bevestiging.
3.6 In Nederland worden bestellingen vanaf € 25,00 voor 1 adres zonder verzendkosten geleverd (maximaal 2 keer aangeboden). In België worden bestellingen vanaf € 30,00 voor 1 adres zonder verzendkosten geleverd (maximaal 2 keer aangeboden).
3.7 Het is niet mogelijke om digitale Giftcards in te wisselen voor fysieke Giftcards.

4) Leverlanden
4.1 Levering geschiedt naar de volgende landen: Nederland, België, Duitsland, Engeland en Zweden.
4.2 Levering in Nederland en België is mogelijk van woensdag t/m zaterdag.
4.3 Levering op de Waddeneilanden kan twee dagen duren, hiervoor geldt een hoger tarief. Leveringen op zaterdag zijn op de Waddeneilanden niet mogelijk.
4.4 Bestellingen kunnen binnen drie werkdagen worden geleverd, mits de bestelling voor 12:00 uur is afgerond.

5) Levering
5.1 Levering vindt normaliter plaats op de geselecteerde bezorgdag tussen 09:00 en 18:00 uur.
5.2 Levering van verse planten geschiedt in 98% van de gevallen op de gewenste leverdag. Het kan echter voorkomen dat door onvoorziene omstandigheden bij onze vervoerder, zoals bijv. verkeersdrukte, de planten een dag later aangeboden worden. Dit is voor de planten geen probleem, aangezien ze in een geconditioneerde doos worden verzonden. Mocht je toch problemen ondervinden met de bezorging, laat dit dan binnen 3 dagen aan ons weten per mail: mail@ogreen.eu.
5.3 Levering op nationale feestdagen en de dag erna is niet mogelijk.
5.4 Overige artikelen worden binnen 2/3 werkdagen geleverd.
5.5 De besteller is altijd verantwoordelijk voor het doorgeven van een juist adres van de ontvanger. In het geval van onjuiste adresgegevens, ontbrekende ontvanger, verkeerde naam op de deur, postbus of afwijzing door de ontvanger waardoor de zending niet kan worden geleverd komt de aankoopprijs incl. verzendkosten ten laste van de besteller. Kosten die ontstaan door kwaliteitsverliezen als gevolg van vertraging van de levering door eventuele levering bij de buren of een beheerder komen ook ten laste van de besteller.
5.6 Bestellingen worden maximaal 2 maal aangeboden. Indien de bestelling niet kan worden afgeleverd, komt de aankoopprijs incl. verzendkosten ten laste van de besteller. Kosten die ontstaan door kwaliteitsverliezen als gevolg van vertraging van de levering door eventuele levering bij de buren of een beheerder komen ook ten laste van de besteller.
5.7 Onze artikelen worden zorgvuldig verpakt. Mocht je niet tevreden zijn over de kwaliteit van uw bestelling, of beschadigde producten geleverd krijgen, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op.
5.8 Tijdens speciale aanbiedingen en feestdagen kunnen er afwijkende, vaste leverdata gelden. Dit zal altijd duidelijk gecommuniceerd worden in de bevestiging.

6) Betaling
6.1 Leveringen geschieden uitsluitend na een betaling per creditcard of per online bankoverschrijving (Ideal/Bancontact) op onze webshop.
6.2 Leveringen aan bedrijven op factuur is ook mogelijk. Neemt u hiervoor contact op met Ogreen: mail@ogreen.eu.
6.3 U krijgt automatisch na het betalen op de webshop een bevestiging per mail. Deze bevestiging is tevens de factuur. Hierop staat ook de BTW vermeld.

7) Reclame
7.1 Wij doen ons uiterste best de beste kwaliteit op tijd te leveren. Mocht de levering niet aan de verwachting voldoen, neem dan binnen 3 werkdagen contact met ons op, bij voorkeur per mail: mail@ogreen.eu.
7.2 Planten zijn verse producten en daardoor is het mogelijk dat de structuur van de plant afwijkt van de foto. De totaalindruk en waarde van de plant zal minimaal gelijk zijn aan hetgeen wat wordt afgebeeld.

8) Acties / kortingen
8.1 Alle acties en / of kortingen gelden uitsluitend per actie. Er zijn geen combinatiekortingen mogelijk.

9) Verpakking
9.1 De kartonnen pot is niet 100% waterdicht.

10) Minderjarigen
10.1 Ogreen gaat alleen een overeenkomst aan met personen die meerderjarig zijn of met personen die uitdrukkelijk toestemming hebben van een meerderjarige.

11) Intellectueel eigendom
11.1 Alle door Ogreen afgebeelde dan wel geplaatste foto’s, illustraties, teksten, grafisch materiaal, (handels)namen en logo’s zijn eigendom of in licentie bij Noviflora Holland BV en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is niet toegestaan voornoemde te vermenigvuldigen, te distribueren, door te sturen of (tegen vergoeding) ter beschikking te stellen aan derden zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Noviflora Holland BV.

12) Annuleren
12.1 De besteller kan uiterlijk zijn bestelling 48 uur voor de gewenste leverdag schriftelijk (bijv. per brief, fax of e-mail) zonder opgave van reden annuleren.

13) Retourneren
13.1 Omdat wij te maken hebben met levende producten is het helaas niet mogelijk deze retour te sturen. Mocht je onverhoopt problemen ondervinden met de gezondheid van de plant neem dan contact met ons op.

Ogreen is een geregistreerd merk van Noviflora Holland B.V. KvK nr.27220465
VAT: NL005577020 B01

Copyright
Op alle content van onze website rust auteursrechtelijk bescherming. Niets uit deze website mag gebruikt worden voor welke vorm van media dan ook zonder schriftelijke toestemming van Noviflora Holland BV. Op alle producten, beelden en teksten van Ogreen rust auteursrechtelijke bescherming.